Date personale PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Miercuri, 23 Mai 2018 00:00

Protecția datelor cu caracter personal

Stimați membri, voluntari, beneficiari și colaboratori,

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, intra în vigoare și sunt aplicabile noile prevederi ale Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 (prescurtat GDPR). Acest regulament vă privește și pe dumneavoastră, deoarece aduce modificări majore privind protecția datelor cu caracter personal, atât pentru membri cât și pentru operatori, și totodată vă oferă mai multe drepturi în acest domeniu.

GDPR impune un set unic de reguli, direct aplicabile în toate statele membre ale Uniunii și înlocuieste Directiva 95/46/CE și, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Fundația Eco-Mont cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. Pentru aceasta o să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în calitate de persoane vizate (membri, voluntari, beneficiari, colaboratori și utilizatori ai website-ului-www.ecomont.ro).

Mai multe informații despre drepturile dumneavoastră puteți găsi pe site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro

Mai jos este Regulamantul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 CE ( Regulamentul general privind protecția datelor )

Regulamenul (UE) 2016/679

Ultima actualizare în Vineri, 12 Iulie 2019 10:38