Fundația Eco-Mont
Vitamina care distruge cancerul PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Marţi, 21 Mai 2013 07:06

 

 

Ce ne ascund companiile farmaceutice:

Vitamina care distruge cancerul

 

În volumul său "World Without Cancer", autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, şi anume proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.

Ultima actualizare în Luni, 17 Martie 2014 08:28
Citeşte mai mult...
 
Reguli de aur care prelungesc viața PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Marţi, 23 Aprilie 2013 11:30

Nu depasiti norma zilnica de calorii permisa, mancati un kilogram de legume si de fructe pe zi, cereale integrale, peste oceanic si iaurturi probiotice daca vreti sa imbatraniti lent.

Deși nu s-a descoperit leacul pentru  fara batranete, exista mai multe teorii care promit cel putin incetinirea procesului de imbatranire. Una din ele spune ca durata de viata a fiecarui individ este programata genetic si ca omul poate prelucra un numar fix de calorii de-a lungul vietii. Cu cat ne consumam mai repede caloriile, cu atat murim mai repede.

Ultima actualizare în Luni, 17 Martie 2014 08:31
Citeşte mai mult...
 
Gospodăria țarănească din România-model pentru francezi PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Marţi, 08 Ianuarie 2013 10:54

 


 

alt

Gospodaria taraneasca din Romania – model pentru francezi

Chiar dacă aam fost obișnuiți să ne considerăm total inadecvați în lupta cu concurența occidentală de produse agro-zootehnice datorită productivității ridicate de la ei și a prețurilor de cost reduse iată că mai nou suntem încurajați să păstrăm ceea ce nouă ni se pare depășit.

Dacă poate exista valoare într-un model românesc de gospodărie agricolă putți afla dacă citiți acest articol.

 

Philip Catinaud este un mic producator traditional francez de grau, seminte de legume,  si fructe, care ne-a vizitat tara. Are doi cai de tractiune, vaci, gaini, curci si doi porci.

Este proprietarul a de pamant langa Bordeaux. “Bruxelles este contra noastra, a taranilor”, spune el. “De aceea, trebuie sa ne solidarizam si sa ne opunem politicii brutale si distructive a birocratilor europeni. Vom explica pe toate canalele ca, in raport cu viitorul, viata taraneasca din Romania are un potential enorm. Toti avem de invatat de la taranii romani, de la cultura si stilul lor de viata apropiat de natura. Noi, francezii, ne-am rupt fara sa ne dam seama de acest mediu, suntem victime ale politicii agrare comune, iar acum investim multa energie si mijloace pentru a ne intoarce acolo unde taranii romani traiesc in mod natural. Taranii sunt viitorul planetei, nu numai a Europei”.

Ultima actualizare în Joi, 04 Iunie 2015 19:25
Citeşte mai mult...
 
Jucării ecologice PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Joi, 13 Decembrie 2012 11:48

 


 

alt

Jucarii ecologice, copii sanatosi!

Conform unui studiu recent realizat de Organizatia americana Ecology Center, una din trei jucarii contine niveluri importante de compusi chimici  (cantitati mari de plumb,  si arsenic). Pentru ca jucariile sa nu afecteze sanatatea micutilor, cel mai sigur este sa se opteze pentru jucariile ecologice, care nu sunt fabricate din sau din alte materiale sintetice.

Ultima actualizare în Luni, 17 Martie 2014 08:42
Citeşte mai mult...
 
Afacerea cu produse ecologice PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Vineri, 21 Septembrie 2012 12:07

l

 

alt

Afacerea cu produse ecologice

Cine a spus că nu există profit și după șomaj s-a înșelat. Două doamne din Alba au reușit să demonstreze contrariul, după ce și-au pierdut locurile de muncă și s-au apucat de făcut zacuscă și conserve pentru iarnă. Au acum afaceri de succes și câștigă și câteva mii de lei pe lună, din vânzarea acestor preparate – ecologice.
Doamna Dorina din Teiuș a lucrat la CFR, dar a fost disponibilizată. Atunci a hotărât să își încerce norocul în agricultură, împreuna cu soțul ei. Cei doi aveau un teren de 5.000 mp și acum cultivă legume, pe care le transformă apoi în conserve pentru iarnă.

Ultima actualizare în Joi, 04 Iunie 2015 19:18
Citeşte mai mult...
 
Județul Cluj fruntaș la defrișări de păduri PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Joi, 11 Octombrie 2012 08:34

 

Și în județul Cluj defrișările ilegale de pădure au atras oportuniștii de afaceri rapide, chiar dacă sunt ilegale și cu riscuri pentru făptuirori și pentru cei responsabili cu paza și protecția lor.

Prefectul Gheroghe Vușcan a luat o măsură severă și l-a destituit pe șeful Ocolului Silvic Turda, pe contabilul şef şi alţi trei pădurari.

Mai multe informații despre acest caz puteți citi aici.

 

alt

 

Ultima actualizare în Miercuri, 01 Iulie 2015 08:35
 
Turismul rural PDF Imprimare Email
Scris de Marin Marc   
Luni, 20 Februarie 2012 16:58

Turismul poate asigura o sursă importantă de venit în mediul ruralTurismul practicat în mediul rural, sau numit altfel turismul rural, se diferențiază de agroturism și eco-turism. Definiția folosită pentru aceste componente ale turismului a fost preluată din Abecedarul de ecologie și agroturism editat la Cluj-Napoca în anul 2010.

 
 

Turismul rural este un tip de servicii turistice în zone rurale de cazare și servire a mesei caracterizat printr-o ofertă de servicii localizate în mici centre rurale. Clădirile de cazare au capacitate redusă, locuinţe tradiţionale decorate într-un stil rustic. Acestea pot oferii doar cazarea sau cazare cu masă într-un sistem familial.

Ultima actualizare în Joi, 04 Iunie 2015 18:57
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345UrmătorSfârşit»

Pagina 4 din 5